ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Καλώς ήρθατε στη μαγευτική Villa Thetis

H Villa thetis είναι ένα εξαιρετικής αισθητικής οίκημα 1300τμ που χαρακτηρίζεται από τους επισκέπτες ως ονειρεμένο! Πολυτελές αλλά ταυτόχρονα ζεστό και φιλόξενο, προσφέρει την ιδανική επιλογή για τη διαμονή σας στην Αθήνα. Κατάλληλο για μεγάλες οικογένειες και για γκρουπ φίλων καθώς έχει χωρητικότητα 15 ατόμων που μπορούν να νιώσουν σαν στο σπίτι τους χρησιμοποιώντας τα 7 υπνοδωμάτια της βίλας και τα 7 μπάνια. Η βίλα είναι ιδανική για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας, ενώ έχετε αρκετό χώρο για να απολαύσετε την ιδιωτικότητα και την ανεξαρτησία σας!

Η Villa Thetis μοιράζεται το οικόπεδο με ένα παρόμοιο κτίριο στην πίσω πλευρά που ανήκει στους οικοδεσπότες. Η ίδια η Villa διαθέτει ιδιωτική είσοδο και ιδιωτικό εξωτερικό χώρο με προσεκτικά διατηρημένους κήπους και πλήρως εξοπλισμένο με έπιπλα εξωτερικού χώρου, ξαπλώστρες και εγκαταστάσεις Bbq.

Η ΒΙΛΑ

Το ταξίδι σας ξεκινά εδώ!

Αυτό το μοναδικό οίκημα που δημιουργήθηκε και επιμελήθηκε προσεκτικά από τους ιδιοκτήτες είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες τα τελευταία 2 χρόνια. Προσφέρει τη ζεστασιά και την άνεση ενός ιδιωτικού σπιτιού, προσφέροντας στους επισκέπτες τις υπηρεσίες και ανέσεις ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων.